Even kennismaken met: Myrna

Het studenten Gitaar Ensemble Nederland (SGEN) zit vol met enthousiaste gitaristen uit alle uithoeken van het land, met allerlei verschillende achtergronden. Om onze SGEN’ers wat beter te leren kennen vertellen ze wat over zichzelf. Vandaag praten we met Myrna. Dikke kans dat je haar al eens hebt gezien, want ze is al sinds 2014 lid van het ensemble! Ze vertelt wat over zichzelf, de leukste momenten met het ensemble en haar favoriete muziek.

Lees meer

Even kletsen met: Tim

Het Studenten Gitaar Ensemble Nederland (SGEN) zit vol met enthousiaste gitaristen uit alle uithoeken van het land en met allerlei verschillende achtergronden. Om onze SGEN’ers wat beter te leren kennen vertellen ze wat over zichzelf. Deze keer kletsen we met Tim. Student, gitarist en onze enige echte mondharmonica kampvuursolist ;-). Hij vertelt over zijn hobby’s, leukste SGEN momenten en favoriete muziek.

lees meer

Even kletsen met: Caitlin

Caitlin

Het Studenten Gitaar Ensemble Nederland (SGEN) zit vol met enthousiaste gitaristen uit alle uithoeken van het land en met allerlei verschillende achtergronden. Om onze SGEN’ers wat beter te leren kennen vertellen ze wat over zichzelf. In dit eerste interview kletsen we met Caitlin, die zich al sinds jaar en dag inzet voor het ensemble. Ze is één van de creatievelingen achter de SGEN-nieuwsbrief en heeft de hele zomer gewerkt aan het arrangeren van muziek voor ons lustrumconcert in de Stadsschouwburg!

Lees meer