De gitaar viert feest!

Speel je klassiek gitaar? Dit is je kans om met ons mee te spelen!Op zondagavond 17 november geeft het Studenten Gitaarensemble Nederland (SGEN) een concert in de Stadsschouwburg van Utrecht en jij kunt meedoen! We zijn op zoek naar gastgitaristen die onze liefde voor het gitaarspelen delen en het leuk vinden om samen met ons een prachtig concert neer te zetten ter ere van ons eerste lustrum.

Praktische informatie

Gitaristen van elke leeftijd en elk niveau zijn van harte welkom! De partijen kunnen eventueel worden aangepast aan je niveau.

Het repertoire zal bestaan uit o.a. Libertango van Astor Piazzolla, De Ushuaia a la Quiaca van Gustavo Santaolalla en liederen uit de musical Les Misérables!

Als je meedoet zullen we de bladmuziek naar je opsturen, zodat je dit thuis kunt oefenen. Daarnaast zal er een aantal keer in Utrecht gerepeteerd worden samen met het SGEN. Deze repetities zullen plaatsvinden op woensdagavond vanaf 19:30 op de volgende data: 2 oktober, 16 oktober en 6 november.

Kosten voor deelname zijn als volgt:

  • Deelname t/m 18 jaar: €15
  • Deelname vanaf 18 jaar: €25
  • Inclusief avondeten: €15 extra*

*Het is mogelijk een avondmaaltijd te krijgen in de Stadsschouwburg voorafgaand aan het concert. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en dit moet dus direct bij inschrijving worden aangegeven (op=op).

Meedoen of meer weten?


Je kunt je t/m 25 september opgeven door een mail te sturen naar info.sgen@gmail.com. Je ontvangt dan van ons een inschrijfformulier.
• Mocht je interesse hebben in meezingen met het koor De Stem des Volks, neem dan contact op met adriaansenries@gmail.com voor meer informatie.

Concert bezoeken?

Natuurlijk kun je ook komen luisteren naar het concert of al je familie en vrienden uitnodigen om jou te zien schitteren op het podium! Kaarten kosten €10 per stuk en zijn vanaf 1 september verkrijgbaar via de website van de Stadsschouwburg:
https://stadsschouwburg-utrecht.nl/agenda/2019-20/de-gitaar-en-utrecht-vieren-feest/

Nog vragen?

Natuurlijk, stuur ons een mailtje via info.sgen@gmail.com!

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: VSBfonds, Cultuurfonds, K.F. Hein Fonds, Elise Mathilde Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds, Carel Nengerman Fonds en Chordify