Tickets

Eindelijk, we mogen weer! We staan te trappelen om weer livemuziek te mogen spelen voor jullie! Lees hier hoe u tickets kunt bestellen voor de komende concertreeks.

Prijzen

Jongeren tot 26 jaar: €12,50
Normaal: €20,-

Let op: we zijn verplicht om bij deze concerten te controleren op corona QR-codes, volgens de richtlijnen van de overheid. Zorg dus dat u een QR-code bij u heeft, geprint of op uw telefoon!
Meer info over de coronacheck: https://coronacheck.nl/

HILVERSUM

16/10, 20.15

Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33
Tickets kunnen worden besteld via de site van het MCO of worden gekocht aan de deur, zie: https://www.mcogebouw.nl/agenda/studenten-gitaar-ensemble-nederland/


Solisten: Duo Elias/Cordas

UTRECHT

23/10, 20.15

Lutherse kerk
Hamburgerstraat 9
Tickets kunnen worden besteld per mail of aan de deur worden gekocht. Om tickets te reserveren stuurt u een mail naar info.sgen@gmail.com. Zet in uw mailtje dat u kaarten wil voor het concert in Utrecht en hoeveel kaarten u wenst. Wij maken dan een reservering klaar.

Solisten: Laura Lunansky en Jordi Carrasco Hjelm

AMSTERDAM

29/10, 20.15

Amstelkerk
Amstelveld 10
Tickets kunnen worden besteld per mail of aan de deur worden gekocht. Om tickets te reserveren stuurt u een mail naar info.sgen@gmail.com. Zet in uw mailtje dat u kaarten wil voor dit concert in Amsterdam en hoeveel kaarten u wenst. Wij maken dan een reservering klaar.
Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur.

Solisten: Duo Elias/Cordas en Laura Lunansky