Word Vriend!

12493759_1096013073765592_4559895141797924349_o

De leden van het ensemble betalen een kleine contributie per jaar om de kosten van de huur van de repetitiekamer (Parnassos in Utrecht) en de promotiekosten de dekken. Maar als nieuw initiatief hebben we ook logistieke en financiële steun nodig om onze volgende projecten te kunnen realiseren. Een paar voorbeelden hiervan:

  • Om ons repertoire te kunnen blijven uitbreiden, moeten we nieuwe muziek kunnen aanschaffen. Ook is het vaak nodig om bestaande muziek voor ons ensemble te bewerken.
  • Als jong ensemble zijn we al een paar keer gevraagd om op meer informele podia op te treden, zoals de Winkel van Sinkel en de foyer van Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Dat hebben we met veel plezier gedaan, maar we werden wel geconfronteerd met het intieme en zachte geluid van de gitaar, minder geschikt voor deze open gelegenheden. Om toch in deze omstandigheden ons mooie (en minder bekende) gitaarrepertoire aan een breed publiek te kunnen presenteren, willen we graag een geluidsinstallatie aanschaffen.
  • Het huren van een zaal of kerk om concerten te kunnen organiseren.

Om bovenstaande projecten te realiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste Vrienden van het SGEN die ons financieel zouden willen ondersteunen. Uiteraard niet zonder tegenprestatie! Wat bieden we aan?

  • Bij ondersteuning met een bedrag van € 30,- per jaar ontvangt u een CD met door ons gespeelde gitaarmuziek.
  • Bij ondersteuning met een bijdrage van € 70,- per jaar krijgt u een gitaarles van onze dirigent, Susana Opanski, bij haar thuis.
  • Bij ondersteuning met een bijdrage van € 100,- per jaar krijgt u een gitaarles en twee kaarten voor een besloten Vriendenconcert.
  • Bij ondersteuning met een bijdrage van € 400,- per jaar krijgt u een concert bij u thuis of een door u aan te wijzen andere locatie.

In alle gevallen ontvangt u een CD met onze eigen muziek!

Wilt u ons helpen ons doel te bereiken?
Neem dan contact op met ons op:
info.sgen@gmail.com

Stichting Nederlandse Gitaarensembles Camerata
KvK-nummer 61691461

wordt-vriend